Single Blog Title

This is a single blog caption

OrPo näytti osaamisensa ja piti pisteet kotona

OrPo-LP Vampula 3-1 (26-24,21-25,25-19,25-20)
Ottelu oli ensinnäkin jännittävä ja hyvätasoinen yleisöön menevä kamppailu. OrPo halusi näyttää osaamisensa kotiyleisön edessä ja otti kauden ensimmäisen voittonsa hyvällä pelillä. Molemmat joukkueet taistelivat viimeiseen asti palloista ja puolustivat uhrautuvasti. Hyökkäykset teräviä sekä järkeviä, hienoa seurattavaa.
Päävalmentaja Sotiris Gkotsis muutti pelaavan kokoonpanon täysin edellisistä otteluista. Uusi rosteri pelasi alusta asti niin hyvin, että vaihtoihin ei ollut tarvetta. Julymar Otero oli hakkurina komeilla tehoilla 19/+12, 2 ässää ja 2 torjuntaa. Emilia Kääntä yleispelaajana ja Nea Luntamo pelasi ensimmäisen kokonaisen ottelun passarina ja vielä tehoilla 6/+3, 4 ässää. Kelpo suoritus koko joukkueelta.OrPo voitti ässät 14-8 ja torjunnat 10-7. Netta Rekolalta taas upea peli 14/+13, 4 ässää ja kaksi torjuntaa.

Aleksandra Cveticanin, LP Vampula: Onnea OrPolle voitosta, emme pelanneet aivan niin hyvin kuin osaamme.
Netta Rekola, OrPo: Hyvät fiilikset, pelattiin niin, että näytettiin, että osataan. Paineita ei ollut, mutta voittoa lähdettiin hakemaan.
Darko Dobreskov, LP Vampula: Onnea voitaneelle joukkueelle. Itse en ole tyytyväinen. 15 syöttövirhettä ja 14 syöttövirhettä, asia vaan tässä pelissä oli näin. Joukkue ei kestä vielä näitä jännittäviä paikkoja, siinä on kehitettävää.
Sotiris Gkotsis, OrPo: Kiitos Darkolle hyvästä ottelusta. Tahdon onnitella joukkuettani, he pelasivat keskittyneesti koko ottelun ja pystyivät muuntautumaan. Tarvitsimme tämän voiton. Nyt meillä toimi syöttö.

Otteluisäntä Oriveden kaupunki valitsi joukkueidensa parhaiksi
Aleksandra Cveticanin (20/+6) LP Vampulasta sekä Netta Rekolan (14/+13) OrPosta

LähiTapiola-pisteet:
3 Rekola, OrPo
2 Otero, OrPo
1 Cveticanin, LP Vampula
PRO-libero Sanna Häkkinen, OrPo

Yleisöä 452. Joukkue kiittää hyvästä kannustuksesta