Single Blog Title

This is a single blog caption

OrPo pelasi upean pelin ja voitti Puijo Wolleyn 3-0

OrPo-Puijo Wolley 3-0 (25-16,25-20,25-16)
OrPo pelasi uudella kaavalla ja todella keskittyneen ja kypsän pelin. Itseluottamus oli silminnähtävää, vaikka peliin oli tuotu paljon uusia asioita. Ehkä paras peli joukkueelta koko kaudella. Koko ottelu pelattiin tasapainoisesti läpi. Pakko sanoa, että sekä joukkue ja valmennus ovat onnistuneet työssään.
Anniina Kastarinen, Puijo Wolley: Voittoa tultiin hakemaan ja haluttiin enemmän kuin saatiin. Ei pystytty vastaamaan OrPon peliin. Nälkää löytyy.

Carly Beddingfield, OrPo: Hyvin jännittävää. Energiataso pyrittiin pitää korkealla koko ottelun. Olen opetellut pelaamaan keskellä, vaikka se ei ole minulle se luontevin paikka. Olemme harjoitelleet paljon torjuntatekniikkaa.
Jukka Lehtonen, Puijo Wolley: Ehdottomasti odotukset olivat suuremmat kuin lopputulos. Olisi pitänyt taistella ja tänään ei oltu siihen valmiita. OrPolla oli tänään odotettua parempi vastaanotto tai meillä vastaavasti heikompi syöttö. Koko ajan on menty harjoituksissa eteenpäin. Taso ja itsevarmuus pitää löytyä.

Sotiris Gkotskis, OrPo: Puijo on ensimmäistä kertaa Mestaruusliigassa. Joukkue on tappioista huolimatta pelannut hyviä pelejä, ottivat pisteen Hämeenlinnalta. Oli tärkeää, että saimme kolme pistettä. Joukkueella oli hyvä keskittyminen ja hyökkäysprosentti, jatkohyökkäykset hyviä. Tehtiin niitä asioita, joita on harjoiteltu. Maanantaina alkaa harjoitukset ja uudet haasteet heti esillä.
Ottelutapahtumaa väritti OrPon vanhojen legendojen paikallaolo. Yli 40 oli paikalla ja joukossa koko mestaruusjoukkue vuodelta 1978. Upea tunnelma hallissa ja kentällä ottelun jälkeen.
LähiTapiola-pisteet
3 Otero, OrPo
2 Luntamo, OrPo
1 Beddingfield, OrPo
Otteluisäntä Tampereen Lattiamestarit Oy palkitsi joukkueiden parhaina Annina Kastarisen Puijo Wolleystä ja Carly Beddingfieldin OrPosta.
Yleisöä 396, joka varmasti nautti näkemästään ja OrPo kiittää hyvästä kannustuksesta.