Single Blog Title

This is a single blog caption

Lauryn Gillis OrPoon


OrPo on allekirjoittanut pelaajasopimuksen yhdysvaltalaisen yleispelaajan Lauryn Gillisin, 23-183, kanssa. Hän saapuu Orivedelle 28. joulukuuta.  Sopimus kattaa kevätkauden.

Lauryn on pelannut v. 2015 Yhdysvaltain nuorten maajoukkueessa, joka voitti arvostetun kansainvälisen turnauksen.  Hän on pelannut maansa kovatasoisessa yliopistosarjassa, sekä myös beachiä.

Lauryn on opiskellut Etelä-Caroliinan yliopistossa ja Wisconsin yliopistossa.  Gillis valmistuu maisteriksi ja on valmis lähtemään Suomeen hakemaan kokemusta lentopallon pelaamiseen ulkomailla.
Pelaajasta nähdyt videot osoittavat, että hän on monipuolinen sekä teräväotteinen pelaaja.  Tammikuussa nähdään suoritustaso Orivedellä ensimmäisen kerran OrPo-Puijo Volley pelissä 5. tammikuuta.

OrPon syksyn pelejä on haitannut useat vammat. Poissa ovat pitkään olleet rivistä Sanna Häkkinen, Annika Kivioja ja Eveliina Smolander. Häkkinen käväisi kentällä Pihtiputaalla yleispelaajan tontilla. Kiviojan ja Smolanderin vammat ovat hitaasti paranevia. Smolander joutuu leikkaukseen, mikä päättää valitettavasti hänen pelaamisensa tällä kaudella. Seura joutunee vahvistamaan vielä keskariosastoa kotimaisella pelaajalla.

Wisconsin Standout Lauryn Gillis joins Athletes Abroad