Single Blog Title

This is a single blog caption

LP Kangasala vahvempi kovassa taistelussa

OrPo-LP Kangasala 1-3 (25-17,29-31,22-25,22-25)

Kova taistelupeli kääntyi LP Kangasalalle.  OrPo aloitti vahvasti mutta Kangasala pääsi peliin mukaan ja ottelusta tuli todellinen jännäri.

Ronja Heikkiniemi,  LP Kangasala:  Yleisöön menevä peli, täällä on aina hyvä tunnelma, mutta peliin mahtui hienoja ja hirveitä suorituksia.  Joukkue hoiti homman.  Piti tehdä kovia ratkaisuja, että sai pallon kuolemaan.

Netta Rekola, OrPo:  Täällä on hyvä yleisö ja kiva pelata.  Hyviä taistelupalloja ja kovaa vääntöä, odotettiin tällaista.  Pienellä kiristyksellä olisi pitänyt ottaa enemmän.

Arttu Keränen, LP Kangasala:  Jostain syystä peli ei toimi, kuin pitäisi.  Huono hyökkäyspeli meiltä, kiire hiipii puseroon.  Taso nousi ottelun aikana.  Lähtökohtiin nähden kolme pinna hyvä.

Sotiris Gkotsis:  Ensimmäinen erä meni hyvin.  Muissa erissä peli kulki 20 pisteeseen, muuta sitten tuli virheitä.  Sekavilla fiiliksillä ja pettynyt tulokseen.  Yritetään kehittää peliä.  Edessä on kaksi vaikeaa ottelua ja tästä pelistä otetaan positiiviset asiat mukaan ja jatkamme kovaa työtä.

LähiTapiola-pisteet:
1 Marshall, LP Kangasala
2 Rekola, OrPo
3 Heikkiniemi, LP Kangasala

Otteluisäntä OP Pohjois-Häme palkitsi ottelun parhaina
Ronja Heikkiniemen LP Kangasalasta ja Netta Rekolan OrPosta.
PRO-libero Emma Mutka, LP Kangasala

Yleisöä 421

Videokooste ottelusta: