Single Blog Title

This is a single blog caption

Keskitorjuja Pilvi Kettunen LiigaPlokista OrPoon


LiigaPloki, Oriveden Ponnistus ja Pilvi Kettunen ovat tehneet siirtosopimuksen. Pilvi siirtyy joulutauon jälkeen Orpon keskitorjujaksi loppukauden ajaksi.  Koko LiigaPlokin yhteisö kiittää Pilviä hänen antamasta panostuksesta joukkueen menestyksen eteen ja toivottaa hänelle kaikkea hyvää tulevaisuuteen.

Oriveden Ponnistuksen mestaruusliigajoukkue ja keskitorjuja Pilvi Kettunen, 23-185, ovat tehneet loppukauden mittaisen sopimuksen.  Pilvin kasvattajaseura on Someron Pallo ja hän on saavuttanut LP Viestissä SM-kultaa 2017, 2019, SM-hopeaa 2018 ja Suomen Cupin voiton 2016.

-OrPolla on ollut loukkaantumisien sävyttämä alkukausi, joten toivon, että oma panostukseni auttaa joukkuetta kauden toisella jaksolla.  Tampereen seutu on aika vieras, joten kiva päästä tutustumaan uusiin paikkoihin.  Kiva myös, että kotimatka tunteina lyhenee yli puolella, toteaa Orivedelle muuttanut Pilvi.

Tervetuloa paikkakunnalle ja joukkueeseen, Pilvi!

Kuva: Jouni Leino, Kuvasuunta