Single Blog Title

This is a single blog caption

Pisteet jaettiin Kuusamossa

OrPo taisteli ottelun viiteen erään.  Pölkky Kuusamon ammattilaiskuusikko oli lopulta vahvempi 3-2 (25-16,23-25, 25-20,25-27,15-11).  Ensimmäisen erän jälkeen ottelu tasoittui.  OrPo pelasi vielä tämän pelin ilman tehokkainta pistenaistaan, Saara Holmia.  July Otero pelasi yleispelaajana ja Carly Beddingfield hakkurina.  Carly pelasi hyvän hakkuripelin, keräsi 18 pistettä, 2 torjuntaa, 1 ässän ja palkittiin OrPon parhaana.  Lauryn Gillis oli Pölkyn syöttöjen osoitteena ja sai vastaansa tiukan torjunnan.  Lauryn kuitenkin pelasti ottelun neljännen erän lopussa, että OrPolla oli mahdollisuus taistella vielä viidennessä erässä koko ottelun voitosta.
Pölkky vei ässät 12-7 ja torjunnat 14-12.  Netta Rekola ja Pilvi Kettunen olivat hyviä keskellä.
Saaliina oli tärkeä piste.  Kiitos siitä ja turvallista kotimatkaa.