Single Blog Title

This is a single blog caption

OrPolle makea voitto Nurmosta

OrPo kävi maksamassa kalavelkansa Nurmossa ja haki hyvällä pelillä täydet pisteet. Ottelutulos 1-3 (15-25,20-25,25-21,21-25)
Ensimmäinen erä meni lähes näytösluontoisesti OrPolle 15-25. Erä ratkesi Pilvi Kettusen syöttövuorolla, kun OrPo karkasi 8-17 johtoon. OrPolla oli erässä ennen kaikkea hurjan hyvä syöttö ja se murensi Jymyn vastaanoton 24%:iin.
Toinen erä oli tasaisempi. 19-20-tilanteesta Carly Beddingfield vei OrPon 19-22 johtoon ja Nurmo otti aikalisän ja sai seuraavan pisteen 20-22. July Otero lisäsi OrPon johtoa ja vei tilanteen eräpalloon, jonka Netta Rekola torjui erävoitoksi 20-25. Pilvi Kettunen syötti nämä ratkaisupallot.
Kolmanteen Nurmo kiristi otetta ja nimenomaan syöttöä. Kolmas käänteisesti Nurmolle 25-21.
Neljännessä OrPo pelasi määrätietoisemmin ja oli lähes koko ajan pisteen-kaksi edellä. Edellisen ottelun tehonainen Haggerty piti yksin Nurmon mukana taistelussa. 21-22 numeroista Lauryn Gillis iski kaikki loput voittoon tarvittavat pisteet. Ottelupallo 21-24 oli Laurynin todellinen taidonnäyte. Taistelupallo menossa, joka puolustetaan täpärästi ja jatketaan takakentältä Gillisille. Lauryn iskee pallon kurottamalla, mutta rohkeasti ja tarkasti Nurmon puolustuksen ohi suoraan kenttään. Peli oli siinä ja OrPon voitontanssi alkoi.
LähiTapiola-pisteet:
1 Ramsey, Nurmo
2 Luntamo, OrPo
3 Gillis, OrPo
OrPon Sanna Häkkinen valittiin PRO-liberoksi ja OrPon parhaana palkittiin hyvän pelin pelannut passari Nea Luntamo.
Tärkeä voitto ja tärkeät pisteet. OrPo ohitti Nurmon Jymyn sarjataulukossa. Joukkueet ovat tasapisteissä, mutta OrPo on pelannut yhden ottelun vähemmän ja OrPolla on parempi eräpisteiden suhde..

OrPon ottelut jatkuvat lauantaina 15.2.Orivedellä. Vastaan asettuu WoVo.