Single Blog Title

This is a single blog caption

WoVo kaatui Orivedellä 3-1

OrPo-WoVo 3-1 (18-25,25-10,25-19,25-15)

WoVo sai otteluun unelma-alun. Syöttö oli todella paha ja rovaniemeläiset etenivät väkisin erävoittoon. WoVolla vain yksi virhe ensimmäiseen erään.
OrPo sai toiseen erään vastaanottonsa kuntoon, hyökkäyksiin tuli tehoa ja syöttö alkoi purra, OrPo puolestaan vei ottelua toisesta erästä lähtien.

Viivi Pyhäjärvi, WoVo: Aloitettiin hyvin ja kaikki onnistui, mutta lässähti toisessa erässä.
Yritetään loppuun asti päästä pudotuspeleihin.

Saara Holm, OrPo: Oli tosi kiva päästä kentälle. Keskitytään jäljellä oleviin ja yritetään voittaa niitä.
Tytöt kasasivat hyvin peli toiseen erään.

Tuomas Alatalo, WoVo: Ainahan se on sekä että, että kun kaksi joukkuetta on kentällä. OrPo sai vastaanoton kuntoon ja meillä torjunta-puolustus ei toiminut. Meillä oli eilen vastaanotto vaikeuksia, mutta pitää nostaa hattua pelaajille, että kokosivat itsensä. Ei ole enää omissa käsissä, mutta mahdollisuus on periaatteessa olemassa. Kotona on peli kulkenut.

Sotiris Gkotsis, OrPo: Olen erittäin tyytyväinen voittoon. Pelasimme ensimmäistä erää lukuun ottamatta hyvällä tasolla. Kolmas ottelu viikon sisällä, joista kaikista hyvä tulos. Olemme hyvällä tiellä kohti pudotuspelejä. Kevätkaudella tullut 14 pistettä, kun Pilvi ja Lauryn tulivat joukkueeseen. Vastaan tulee Kangasala tai Kuusamo. Molemmat ovat vahvoja joukkueita. Luotan pelaajiin.

Otteluemäntä ja -isäntä Terhi ja Antti Uotila palkitsivat joukkueidensa parhaina Viivi Pyhäjärven WoVosta ja Lauryn Gillisin OrPosta. Lauryn oli illan pistekuningatar tehoilla 20/+16, 1 ässä ja 3 torjuntaa, hyökkäysprosentti kova 67 % ja 23 vastaanottoa 61 % tehoilla.
Julymar Otero 13/+7. OrPo voitti torjunnat 10-5 ja ässät 7-6.
Sanna Häkkinen valittiin PRO-liberoksi.
LähiTapiola-pisteet:
3 Gillis, OrPo
2 Kettunen, OrPo
1 Pyhäjärvi, WoVo