Single Blog Title

This is a single blog caption

OrPolla hyvä kenraaliharjoitus pleyoffseihin

OrPo-LP Kangasala 1-3 (12-25,18-25,25-22,24-26)

OrPo antoi sarjakakkoselle myrskyvaroituksen pudotuspeleihin  Kun OrPo sai pelinsä kulkemaan, peli oli erittäin tasaista.  Kolmannessa erässä OrPo oli kuskin paikalla ja neljännen lopussa pari täpärää syöttövirhettä kallisti voiton Kangasalalle.  Jos ne olisivat olleetkin yhtä täpärästi rajojen sisällä, ne olisivat olleet ässiä ja ottelu olisi mennyt viidenteen.  Joka tapauksessa Kangasala on niin kova joukkue, että sen voi voittaa vain agressiivisella ja terävällä pelillä.

Mary-Kate Marshall, LP Kangasala: Kaksi ensimmäistä erää oli meiltä loistavia, kolmanteen ei löytynyt enää samaa keskittymistä.

Lauryn Gillis, OrPo:  Odotan seuraavia viikkoja ja tulossa on hyviä otteluita.  Kaikki pallot pitää voittaa.  Pidän siitä, että saa palloja.

Arttu Keränen, LP Kangasala:  Ei uskottu, että tällä pelillä olisi merkitystä runkosarjaan.  Haluttiin voittaa ja valmistava ottelu pudotuspeleihin.  Tulee hyvät puolivälierät.  Kahteen ensimmäiseen tultiin hyvällä fokuksella.  Pitkä erätauko on pitkä erätauko.  Kotijoukkue paransi puolustustaan.
Pudotuspelien aikataulu jopa vaarallisen tiukka, kolme ottelua viiteen päivään.

Sotiris Gkotsis, OrPo:  Hyvä testi pelille ja pelaajille.  Olen tyytyväinen peliin.  Kangasala pelasi kaksi ensimmäistä erää korkealla tasolla ja me emme päässeet peliin kiinni.  Meillä oli hyvä hyökkäys kolmannessa ja neljännessä.  Syöttövirheet harmittavat, joita ei olisi pitänyt tulla.  Kolmen päivän aikana harjoitellaan tiettyjä asioita.

Otteluisäntä kansanedustaja Arto Satonen valitsi joukkueidensa parhaana pelaajana LP Kangasalasta Mary-Kate Marshallin ja Lauryn Gillisin OrPosta.  Marshall oli illan pistekuningatar 26/+22, 4 ässää, 1 torjunta, hyökkäysteho 50 %.  Samoin Lauryn Gillis 19 pistettä, 38 hyökkäystä 47% tehoilla, 49 vastaanottoa.

LähiTapiola-pisteet
3 Marshall, LP Kangasala
2 Gillis, OrPo
1 Laakkonen, LP Kangasala

PRO-libero Tiiamari Sievänen LP Kangasala

Seuraava joukkueiden kohtaaminen on Kangasalalla ensimmäisessä puolivälierässä torstaina 12.3. klo 18:30.