Single Blog Title

This is a single blog caption

Meidän OrPo – tukikampanja

Meidän OrPon – tukikampanja

Playoffs-pelit peruuntuivat koronavirusepidemian vuoksi.  Tämä tilanne on ajanut myös OrPon mestaruusliigajoukkueen poikkeuksellisen hankalaan taloudelliseen tilanteeseen, kun mm. pelien mainos- ja lipputulot jäivät saamatta.

OrPon mestaruusliigajoukkue on ollut yhtäjaksoisesti liigatasolla jo 34 vuotta.  Se on lentopallossa naisjoukkueista eniten ja mittava saavutus myös kaikki palloilulajit huomioiden Suomessa.
OrPo on resurssiensa puitteissa pyrkinyt satsaamaan kotimaisten nuorten lupaavien pelaajien kehittymiseen sekä laadukkaaseen valmennukseen, ei niinkään kokoamaan joukkuetta ulkomaalaisten ammattilaisten varaan.  Sarjan sekä tulojen keskeytyminen on asettanut joukkueen erittäin haastavaan tilanteeseen.

Oriveden Ponnistuksen mestaruusliigajoukkue avaa MEIDÄN ORPO – TUKIKAMPANJAN, jonka avulla jokainen voi olla tukemassa OrPoa tämän vaikean ajan yli. Tukikampanjassa myymme kolmea erihintaista lippua OrPon kauden 2020-2021 kotiavaukseen.  Tukijoiden nimet julkaistaan OrPon verkkosivuilla.  Tukensa voi antaa myös nimettömänä.
Voit suorittaa myös useamman tukilipun lunastuksen yhdellä verkkopankkisuorituksella; kirjaa nimet viestikenttään.  Kaikkien nimet ovat kuitenkin OrPon kotiavaukseen pääsylippulistalla.

Tukilippujemme hinnat:
20 € OrPon kannattaja
50 € OrPon Superkannattaja
100 € OrPon SUURI SININEN SYDÄN-kannattaja

 

Toimi näin:

1 – Valitse lipputyypeistä oma lippusi

2 – Lippusumman voit maksaa pankkitilille: Oriveden Ponnistus/liigajaosto
OP FI2853110020017797
SP Sinetti FI9345000010099510

3 – Kirjoita viestikenttään TUKIKAMPANJA sekä oma nimesi/nimet tai vaihtoehtoisesti nimetön kannatus

4 – Haasta muut mukaan Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä.

Suuri kiitos kaikille jo nyt!!