Single Blog Title

This is a single blog caption

OrPon valmentajakaksikko jatkaa

OrPon päävalmentaja Sotiris Gkotsis ja kakkosvalmentaja Nikolaos Gitzekos jatkavat hyvin toiminutta valmennustyötään OrPon mestaruusliigajoukkuueen kanssa.  Pelaajien viime syksyn vaikeasta loukkaantumissumasta selviäminen oli yksi hyvä osoitus valmentajien hyvästä taidosta sekä kyvystä luoda itseensä luottava joukkue, vaikka pelipaikkoja jouduttiin vaihtamaan poikkeuksellisen paljon.

Sotiris ”Sotos” Gkotsis lunasti tyylikkäästi ensimmäisellä päävalmentajakaudellaan paikkansa voittavana päävalmentajana.

– Ensinnäkin olen onnellinen saadessani jatkaa työskentelyä Orpossa kolmannen kauden. Pidän suomalaisesta lentopallosta sekä työskentelystä sen parissa. Tämä paikka tuntuu kuin kodilta minulle.  Päätös jatkaa Orpossa oli helppo, koska yhteistyömme seuran kanssa on sujunut loistavasti.
Tulevalla kaudella haluamme jatkaa työtämme samalla filosofialla kuin tähänkin asti. Haluamme tehdä kilpailukykyisen joukkueen jatkamalla nykyisten pelaajiemme kehitystyötä ja lisäämällä muutaman uuden pelaajan joukkueeseen.
Tavoitteemme tulevalla Mestaruusliiga kaudella on tarjota kauniita hetkiä faneillemme. Haluankin kiittää fanejamme heidän tuestaan viime kaudella. He pysyivät joukkueen mukana läpi kauden ja olivat avuksi kaikin tavoin! -luonnehti hyvin Suomessa viihtyvä Sotos jatkopestiä.

Kakkosvalmentajana viimekaudella aloittanut Nikolaos ”Nico” Gitzekos on ollut tärkeä osa joukkueen valmennuksessa.  Aina positiivinen ja sympaattinen Nico on kaiken muun lisäksi treeneissä varsinainen pallotykki, joka mm. harjoituttaa pelaajia vastaanottamaan voimalyöntejä

– Olen erittäin iloinen ja onnellinen jatkaessani Orpon joukkueen kanssa. Yhteistyömme oli erinomaista ja kiitän kaikkia siitä.  Toivotan terveyttä kaikkialle maailmaan näinä vaikeina aikoina, totesi Nico leppoisaan tyyliinsä.

Uuden joukkueen kokoaminen on käynnissä suunnitelmien mukaan.  Pelaajat pääsääntöisesti odottavat tietoa valmennuksesta ennen omien sopimuksiensa tekemistä.  OrPolla on nyt kysymykseen ”no, kuka valmentaa?” hyvä vastaus; Sotos ja Nico jatkavat.