Single Blog Title

This is a single blog caption

Nea Luntamo jatkaa OrPon passarina

Passari Nea Luntamo, 20-178, ja Oriveden Ponnistuksen mestaruusliigajoukkue ovat tehneet jatkosopimuksen.  Viime syksynä Nea tuli Rantaperkiön Iskun ykkössarjajoukkueesta mukaan OrPon vahvuuteen.  Raision Loimun kasvattina 7-vuotiaana lentopalloilun aloittanut Nea aloittaa nyt toisen liigakautensa.  Kehitys liigajoukkueessa on ollut hurja.  Kauden aikana hän otti isoja harppauksia kohti naisten maajoukkuetasoa.

-Hyvät fiilikset jäi viime kaudesta, vaikka se jäikin kesken. Henkilökohtaisesti se yllätti minut täysin. Tein ison harppauksen hyvien treenien ja ohjauksen kautta.  Vieläkin on parannettavaa.  Maajoukkuetasolla pelaamista en ole vielä miettinyt.  Jatkosopimus OrPon kanssa oli helppo ratkaisu.  Seurassa toimii kaikki hyvin, kertoi Nea.

Hän opiskelee bioanalyytikoksi Turun Yliopistossa. Nea hakee nyt opiskelupaikkaa Tampereen Yliopistosta. Opintoalaa ei voi suorittaa etänä, joten Tampereella asuvan olisi hyvä päästä opiskelemaan kotikaupungissa.

Nea on eittämättä ensikaudella yksi mielenkiintoisimmista seurattavista kotimaisissa nuorissa pelaajissa.
Hän kehittyi passarina erinomaisesti, syöttö puri ja vastustajatkin huomasivat, että ei kannata hyökätä paljoakaan passarin kohdalta.
Hienoa, Nea, että valitsit OrPon!