Single Blog Title

This is a single blog caption

Netta Rekola jatkaa OrPossa


Keskitorjuja Netta Rekola, 19/183, ja Oriveden Ponnistuksen mestaruusliigajoukkue ovat tehneet vuoden jatkosopimuksen. Nyt vielä 19-vuotias Netta on OrPon oma kasvatti ja hänellä starttaa jo viides kausi pääsarjatasolla. Aikaisemmista kausista ensimmäinen ja kaksi viimeisintä OrPossa ja toinen osin Rantaperkiön Iskussa ja LP Kangasalan joukkueessa. Nuori lahjakas pelaaja on lunastanut paikkansa avauskuusikossa.
Keskitorjujien tilastossa, jossa huomioidaan syötöt, torjunnat sekä hyökkäystehot, Netta oli 13., edellä oli vain 6 kotimaista ja hän jätti taakseen myös useita ammatikseen pelanneita ulkomaanvahvistuksia. Torjuntoja tuli 244 (4. keskipelaajista, 13. kaikista), syöttöjä toiseksi eniten, joista 29 ässiä (18.), hyökkäysindeksi 8. paras keskitorjujissa. Hyvä saldo 19-vuotiaalle pelaajalle, tästä on hyvä jatkaa.
– Joo, hyvillä mielin lähden kyllä tulevaan kauteen. Viime kauden valitettavan aikainenlopetus jätti kyllä vähän nälkäiseksi, joten innolla odotan, mitä uusi kausi tuo tullessaan. On myös mukava, että Sotos ja Nikos jatkavat valmennustiimissä, totesi Netta.