Single Blog Title

This is a single blog caption

Lotta Kukkonen siirtyy OrPoon


Passari Lotta Kukkonen, 18-172, ja Oriveden Ponnistuksen mestaruusliigajoukkue ovat tehneet sopimuksen ensi kaudeksi.  Lotta on Paimion Yrityksen kasvatti ja vaihtoi Salon Viestiin D-ikäisenä.  Valmentaja Virginie de Carne löysi hänestä passarin luonteen ja samalla syttyi halu olla kilpaurheilija, ja nimenomaan joukkuepelaajana lentopallossa.  Lotta aloitti lentopallon 7-vuotiaana.  Saavutuksiin kuuluu alue-SM ja kolme nuorten mestaruutta.  Lotta on pelannut kolme kautta Kuortaneen joukkueessa ja nyt on oikea aika lähteä hakemaan menestystä ja metsästämään voittoja uuden seuran paidassa.  Lotta on pelannut myös nuorten maajoukkueessa EM-kisoissa.
– Olen tästä tosi innoissani.  Kuortaneen vuodet ja kokemus nuorten maajoukkueessa ovat hyvä pohja tuleville liigavuosille.  Viihdyin hyvin Kuortaneella ja tässä oli muutama vaihtoehto, joista OrPo tuntui minulle sopivimmalta.  Uuden valmentajan kanssa tapahtuu varmasti kehitystä, totesi Lotta, joka muuttaa Orivedelle ja suorittaa täällä lukion viimeisen vuoden.

Tervetuloa, Lotta, OrPoon ja Orivedelle!