Single Blog Title

This is a single blog caption

Sanna Häkkinen ja Emilia Putkisaari OrPon liberot

Libero Sanna Häkkinen, 30-175, ja OrPon mestaruusliigajoukke ovat tehneet sopimuksen.  Liigakentillä kokenut Sanna toimi viime kaudella joukkeen kapteenina.  Hänellä alkaa nyt 13. kausi mestaruusliigassa ja viides kausi OrPossa.  Kausi 2018-2019 toi PRO-libero-kilpailun voiton ja kultaa Suomen-Cupissa.
Sanna aloitti lentopallouransa Saarijärven Pullistuksessa.  Seuroina Pieksämäen urheilulukion jälkeen ovat olleet Pieksämäki Volley, Pislaploki, HPK, Messukylän Toverit ja OrPo.  Pelattuina koemeat 320 liigapeliä. Sanna on kouluttautunut pelaaja-aikanaan rakennusinsinööriksi ja on Tampereella AFRY:n rakennesuunnittelija.

-Joukkue näyttää tähän mennessä todella hyvältä! Odotan innolla, että pääsee taas treenaamaan ja pelaamaan samojen tyttöjen kanssa, ketä jäi viime kaudesta. Todella kovia pelinaisia ja meillä oli hyvä meininki.  Lisäksi kiva että vanha tutkapari Emilia Putkisaari palaa kotiin.
Uudet orpolaiset tähän vielä lisää, niin meillä on todella vahva joukkue ensi kaudelle. Haluan uskoa, että taistellaan tasapäisesti minkä tahansa joukkueen kanssa. Hyvä myös, että samat valmentajat jatkavat, niin päästää jatkamaan sitä huikeaa kehitystä, mihin jäätiin viime keväänä, totesi Sanna.

 

Libero Emilia Putkisaari, 21-168, ja OrPon mestaruusliigajoukke ovat tehneet sopimuksen ensi kaudeksi.  Emppu on OrPon kasvatti ja ottelukokemusta on jo yli sadasta liigapelistä. Ensi kausi on hänelle viides, joista edellisen Emppu pelasi Hämeenlinnassa.
– Kiva palata takaisin, odotan innolla tulevaa kautta. Viime kausi opetti paljon ja antoi uusia näkökulmia asioihin, niin pelillisesti kuin muutenkin. Tunnen Sotoksen entuudestaan ja OrPo on kuitenkin kasvattajaseura, joten on kiva palata tuttuihin ympyröihin. Toivottavasti saadaan kausi ajallaan käyntiin ja taistellaan hyvistä sijoituksista, totesi Emppu.

Hienoa että kokenut ja yhteistyökykynsä jo näyttänyt liberopari tulee taas luutimaan OrPon takakenttää puhtaaksi.  OrPon joukkue ensi kaudelle muotoutuu pala palalta.  Viime kausi kokonaisuutenaan oli yllätyksellinen ja hyvin mielenkiintoinen sarja on tulossa myös ensikaudelle.