Single Blog Title

This is a single blog caption

Ada Aronen OrPoon kehityspelaajaksi

Vilppulan Tähden tasokkaan juniorivalmennuksen hedelmiin lukeutuva Ada Aronen, 17-177, pääsee mittaamaan naisten Mestaruusliigan kovuutta tehtyään yhden kauden mittaisen sopimuksen OrPon liigajoukkueen kanssa.  Ada hyppää nyt suoraan kakkossarjasta liigatasolle. Tähden kakkossarjajoukkueessa hän pelasi hakkurin tontilla.  Ada on OrPossa kehityspelaajana, joten hän voi pelata edelleen myös Tähden joukkueessa.

– Hienoa päästä pelaamaan OrPon liigajoukkueessa. Se on minulle loistava tilaisuus päästä kehittymään pelaajana taitavien pelaajien kanssa.  Minulla on vahva kunnianhimo menestymiseen.  Liigatasolla pelaamalla pyrin jatkossa kehittymään maajoukkuetasolle, suunnitteli Ada, joka opiskelee Mäntän lukiossa, aloittaen kolmannen lukuvuoden.

Ada on voittanut Vippulan Tähden riveissä C-tyttöjen SM-pronssia. Jättimenestyksen hän on saavuttanut beach volleyssa. Ada on parinsa Emilia Marjakosken kanssa voittanut U16 sarjan SM-kultaa, sekä U18 ja U14 sarjoissa SM-hopeaa.   Ada aloitti lentopallon pelaamisen eskari-ikäisenä.  Seura on ollut koko ajan Vilppulan Tähti.  Valmentajana on toiminut pääosin Jari Marjakoski.  Ada käy Orivedellä treeneissä kotoaan Mäntästä.