Single Blog Title

This is a single blog caption

Anastasia Boricheva OrPoonOrPo ja Anastasia Boricheva, 22-180, ovat tehneet sopimuksen ensi kaudeksi. OrPolla on nyt koossa vahva keskitorjujaosasto, sillä siihen kuuluvat myös Kaisa Nyman ja Netta Rekola.

Anastasia Boricheva on jo varsin kokenut liigapelaaja. Pieksämäellä sujui kaksi ensimmäistä kautta, sitten toiset kaksi LiigaPlokissa ja viime kausi LP Vampulassa.  Anastasia on kasvanut Vaasassa ja aloitti urheilun Kiiston ja Vasaman riveissä. Sieltä perhe muutti Pieksämäelle.  Anastasia pelasi kauden Kuopion Puijo Volleyssa kakkossarjaa.  Sitten avautui liigapaikka Pieksämäelle.  Nyt alkaa jo kuudes liigakausi.  Boricheva on hakenut opiskelupaikkoja trestonomi-, fysioterapeutti- ja Venäjän kielen opintoihin.  Venäjää voisi opiskella Tampereella, joka sopisi parhaiten yhteen urheilun kanssa.

-Tavoitteeni ovat korkealla. Unelmani on päästä naisten maajoukkueeseen ja ulkomaille pelaamaan. Odotan mielenkiinnolla uusia haasteita ja mitä OrPossa kausi tuo minulle, kertoi Anastasia.

Boricheva on OrPon yhdestoista pelaaja. Vielä puuttuva kahdestoista pelaaja on hakkuri tai yleispelaaja.