Single Blog Title

This is a single blog caption

Annukka Paloniemi OrPoon

Annukka Paloniemi siirtyy OrPoon

OrPon mestaruusliigajoukkue ja Annukka Paloniemi, 24-178, ovat tehneet yhden kauden mittaisen sopimuksen.  Annukka on yleispelaaja ja aloittaa seitsemännen kautensa pääsarjassa.  Otteluita on takana 170.  Liigatuntuman haku alkoi Kuortaneen joukkueessa. Sen jälkeen Annukka on pukeutunut Pölkyn, LP Kangasalan ja LP Vampulan pelipaitaan. Saaliina on yksi SM-pronssi. Sata liigapeliä on takana, kun seitsemäs liigakausi pyörähtää käyntiin.

-On hyvä päästä pelaamaan lähelle opiskelupaikkakuntaa. Opiskelen luokanopettajaksi Tampereella. Olen jo kasvatustieteiden kandidaatti ja maisterin tutkinto valmistaa minut luokanopettajaksi. Asun Tampereella.
Harjoitusmatkat tehdään kimppakyydeillä Orivedelle.  Tavoitteeni on kehittää pelaamistani. Pitää löytää tasaisuutta ja varmuutta sekä napsu lisää kovuutta. Tavoite on korkealla, sillä OrPolla on jo koossa iskukykyinen joukkue, sanoi Annukka. 
Hän on aloittanut lentopallon Vesilahden Visassa seitsemänvuotiaana. -Jouduin aina pelaamaan ikäistäni vanhempien joukkueessa, kun pienellä paikkakunnalla ei saatu oman ikäisiin joukkuetta, kertoi Annukka.