Single Blog Title

This is a single blog caption

Ava Leiniö OrPoon kehityspelaajana

OrPo teki kehityspelaajasopimuksen Ava Leiniön, 17-170, kanssa ensi kaudeksi. Hänen pelaajatonttinsa on libero/yleispelaaja. Hän on kymmenes sopimuksen tekijä OrPon kanssa.

Ava on Oriveden lukion lentopallolinjan oppilas. Viime kaudella hän pelasi OrPo:ssa naisten kakkossarjaa ja A-tytöissä. Nyt hän yhdistää nämä sektorit.

-Kouvolassa ei ollut sopivaa joukkuetta minulle. Matkustelin Helsinkiin Puma Volleyn ja Järvenpäähän Blues Volleyn peleihin ja harjoituksiin kummassakin yhden kauden. Matkat alkoivat kypsyttää, kertoi Ava.

-Pääsin viime syksynä Oriveden Lukion lentopallolinjalle. Asun täällä yksiössä, josta on lyhyt matka kouluun ja Liikuntahallille. Aluksi oli totuttelua pieneen paikkakuntaan, mutta minut otettiin hyvin vastaan. Täällä toimii kaikki kävelymatkan päässä. Nyt saamme Lukioon toiseksi ohjaajaksi liigajoukkueen kakkosvalmentajan Nikolaos Gkitzekosin, iloitsi Ava.

Avalla Instagramissa jo yli 1000 seuraajaa. Hän uskoo seuraajien määrän kasvuun liigatasolla.

Leiniön perheessä on entuudestaan jo kaksi naisten SM-pronssia. Ne hankki Adan äiti, Arja-Leena, tyttönimellään Himanen, Korian Ponnen viimeisinä mestaruussarjavuosina 1990-luvun puolivälissä.