Single Blog Title

This is a single blog caption

Serbihakkuri Isidora Ubavić OrPoon

Oriveden Ponnistus ja serbialainen hakkurin Isidora Ubavić, 20-184, ovat tehneet yhden kauden mittaisen sopimuksen.  Ubavić saapuu Orivedelle elokuun alussa ja pääsee heti harjoittelemaan joukkueen mukana.

OrPon päävalmentaja Sotiris Gkotsis on tehnyt suuren työn hyvän pelaajan löytämiseksi.   Ubavićilla oli jo tarjous Italiaan A1-liigassa pelaavalta Perugialta, mutta hän päätti hankkia vielä vuoden lisää kokemusta vastuullisesta pelistä ennen siirtymistä kovaan Italian A1-liigaan.

Isidora pelasi ammattilaisena viime kauden Kroatian liigassa, jossa hän oli toiseksi tehokkain.  Kroatian liigan taso on lähellä Suomen mestaruusliigaa.  Isidora on taitava ja monipuolinen pelaaja.  Tilastoissa pääsääntöisesti yli 40 % hyökkäystehot, kova syöttö, hyvä torjunta – nämä kaikki hyvin vähillä virheillä.

Orpolla on nyt 12 nimeä pelaajaluettelossa.  Sinänsä harvinaista jo ennen kesäkuuta.  Joka tapauksessa joukkue on nyt saanut tehokkaan hakkurin ja tulee olemaan hyvinkin iskukykyinen tulevalla kaudella.
OrPon tavaramerkkinä on aina ollut koota hyvä joukkue, jonka pelaajista valtaosa on kotimaisia ja mukana myös oman seuran kasvatteja.  Lähtökohdat tulevalle kaudelle ovat hyvät.